CALLING ALL ROCKERS!


Από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε το RHYTHM BAY και δημιουργήθηκε η σελίδα στο Facebook, έχουμε λάβει ΔΕΚΑΔΕΣ μηνύματα από κόσμο που ρωτάει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το meeting αλλά και από συγκροτήματα- dee jays που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν. Τους ευχαριστούμε όλους!

Η ανταπόκριση είναι πραγματικά πολύ μεγάλη και αποδεικνύει ότι εκεί έξω, υπάρχει λαός από κάθε γωνιά της Ελλάδας που κουβαλάει την ίδια ROCK N ROLL τρέλα, που διψάει για κάτι φρέσκο και που ανυπομονεί- όσο και εμείς- για ένα καθαρόαιμο ROCKABILLY MEETING!

Για όσους ρωτάνε λοιπόν…

Όπως έχουμε ξαναπεί, το RHYTHM BAY είναι ουσιαστικά ένα τριήμερο καλοκαιρινό party, ένα πρώτο βήμα, μια προσπάθεια για να μετρηθούν δυνάμεις και εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, να τεθούν οι βάσεις για κάτι ακόμη πιο δυνατό και μεγάλο. Φέτος λοιπόν, θα στηριχθούμε και θα στηρίξουμε- αποκλειστικά και μόνο- μπάντες και dee jays από την εγχώρια ROCKABILLY και ROCK N ROLL σκηνή.

Στόχος μας είναι να λειτουργήσουν όλα όσο καλύτερα γίνεται, τόσο σε ότι αφορά το μουσικό κομμάτι και τον κόσμο που θα ταξιδέψει στην Εύβοια όσο και στη συνεργασία μας με τις τοπικές επιχειρήσεις που θα φιλοξενήσουν τα διάφορα events. Ήδη βρισκόμαστε σε ανοικτή επικοινωνία με πολλούς και για πολλά. Μόλις οριστικοποιηθούν τα πάντα μέχρι κεραίας, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα αλλά και οι χώροι φιλοξενίας.
Σύντομα θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα!

Μέχρι τότε… SPREAD THE WORD and KEEP ROCKIN!

Rhythm Bay Rockabilly Meeting